Chlorella's zuivering

HOE WERKT DE ZUIVERING VAN JE LICHAAM DOOR CHLORELLA?

Chlorella heeft een heel gamma aan prachtige componenten. Twee ervan vormen het krachtige zuiverende deel van chlorella.

1. CHLOROFYL: WAT IS HET, HOE WERKT HET?

CHLOROFYL IS DE STOF DIE WE OOK WEL BLADGROEN NOEMEN

We vinden chlorofyl in chlorella in de hoogst mogelijke concentraties vergeleken met welke stof dan ook. Chlorofyl, vooral in hoge dosis, zuivert het lichaam. Chlorofyl bindt zich aan degeneratieve schadelijke stoffen zoals chemicaliën, dioxinen en andere toxische stoffen. De moleculen die daardoor ontstaan kunnen niet meer opgenomen worden en worden zo uitgescheiden. Dit is het meest belangrijke voor de zuivering van onze darmen. Door slechte voeding, het gebruik van antibiotica en andere medicatie ontstaat er een vervuilde plakvorming in de darmen. De darmplooien slibben dicht met vuil en dode bacteriën. Op deze rottende ondoordringbare laag vormt zich dan schimmelgroei. Met alle akelige gevolgen van dien.

ZUIVERING VAN DE DARMEN

Geen medicijn kan de darmen zuiveren. Alleen natuurlijke middelen kunnen dit. Chlorella is hierin de kampioen en ruimt de schimmel en vervuiling op en zorgt ervoor dat je darmen weer schoon worden. Schone darmen zijn verantwoordelijk voor zuivere opname van voedingstoffen. Een adequate afvoer van afvalstoffen en een goede weerstand. Het hebben van schone darmen betekent tevens een zuivering van je lever, het bloed en je cellen.

2. CELWAND

De celwand van chlorella is heel hard en bestaat uit drie lagen. Deze moet gebroken worden zonder dat de inhoud van chlorella hierbij in gevaar komt. Wanneer deze celwand gebroken is komt de inhoud, zoals het chlorofyl, voor consumptie vrij. De celwand bestaat ook nog eens uit stoffen die zware metalen, pesticiden, herbiciden, radioactieve residu’s en andere gemene chemicaliën aan zich kan binden en zo het lichaam uit kan voeren. Precies die vervuiling die chlorofyl niet aankan.

Kortom, chlorofyl en de celwand samen zorgen voor de perfecte zuivering van je lichaam.

DE ZUIVERING VAN CHLORELLA EN…. MEER

Naast de twee opruimende en zuiverende bestanddelen heeft Chlorella nog componenten die werken aan ondersteuning heling en opbouw. Lees hier welke dat zijn en wat ze voor je betekenen.

TAIWAN CHLORELLA VOOR IEDEREEN, ALTIJD!

Chlorella is een waardevolle natuurlijke bron voor je gezondheid. In deze tijd een onmisbaar supplement voor iedereen. Lees op deze site waarom Taiwan Chlorella zo speciaal is en ervaar zelf de kracht van onze chlorella.

Bestel je chlorella hier bij Taiwan Chlorella

Pin It on Pinterest