Wat is Chlorella?

WAT IS CHLORELLA?

Chlorella is een eencellige zoetwater alg. Het is één van de eerste levensvormen die zelfstandig kon bestaan en heeft nog heel veel gelijkenissen met de menselijke cel. In de natuur vind je chlorella in de meren en rivieren van Zuid-Oost Azië. Het is ook in Zuid-Oost Azië waar chlorella voornamelijk gekweekt wordt.

WAAROM CHLORELLA?

CHLORELLA WORDT BESCHOUWD ALS ‘SUPERFOOD’

Het bevat een hoge mate aan energie, alle essentiële aminozuren, een rijk vitamine en mineralen complex, een hoge concentratie chlorofyl voor zuivering samen met een celwand dat zware metalen helpt opruimen. En chlorella bevat zelfs een hoge mate aan DNA en RNA in een vorm die helpt cel-veroudering tegen te gaan.

(Lees hier verder over de supplementaire eigenschappen van chlorella).

CHLORELLA ZUIVERT ALS GEEN ANDER

We leven allemaal in een vervuilde maatschappij waarin ons ritme van lichaam en geest teveel belast wordt. Ook al doe je nog zo je best. Vervuiling krijg je allemaal binnen; fijnstof, uitlaatgassen, micro plastics en zware metalen zijn er een paar voorbeelden van. Daarnaast zorgen internet, kunstmatig licht en straling voor blokkades en ritme stoornissen. We ontkomen daar niet meer aan en dit heeft te maken met alle ziekten die er zijn. Niet aleen is chlorella een perfecte multivitamine, het ruimt daarnaast vuil en toxines opruimen als geen ander.

(Lees hier over de zuiverende eigenschap van Taiwan Chlorella)

WAT IS HOOGWAARDIGE CHLORELLA?

Chlorella met een hoge waarde van kwaliteit bevat geen vervuiling, bestaat uit de beste selectie strains, wordt natuurlijk gekweekt, krijgt een pressure release celwandbreking en wordt verder gecontroleerd en uitgezocht op kwaliteit. (lees hier wat er allemaal gebeurt om de kwaliteit van Taiwan Chlorella  het allerbeste te houden)

TAIWAN CHLORELLA VOOR IEDEREEN VOOR ALTIJD

Taiwan Chlorella is een waardevolle natuurlijke bron voor gezondheid. In deze tijd een onmisbaar supplement voor iedereen. Lees op deze site waarom Taiwan Chlorella zo bijzonder is en ervaar zelf de speciale kracht van onze chlorella.

Bestel jouw chlorella hier bij Taiwan Chlorella

Pin It on Pinterest