Waarom Taiwan Chlorella?

WAAROM TAIWAN CHLORELLA?

Als geen ander middel kan chlorella het lichaam zuiveren van alle slechte zaken die je je maar kunt voorstellen. Daarnaast geeft het je een complete ondersteuning in je voeding wat betreft, vitamine, mineralen en eiwitten. Bovendien vernieuwt het ook je celstructuren, zodat beschadigde en verouderde cellen verjongd en weer gezond worden. Tenminste, wanneer je Chlorella hebt die op alle fronten kwalitatief hoogwaardig is zoals Taiwan Chlorella.

Je kiest voor Taiwan Chlorella, omdat deze chlorella:

 1. Op een 100% natuurlijke manier wordt gekweekt
 2. De meest zuivere natuurlijke chlorella produceert
 3. Uitsluitend gebruik maakt van superieure stammen – al sinds 1964! Dit resulteert in een krachtige chlorella.
 4. Gebroken celwand via pressure release methode
 5. Er niets aan de chlorella toegevoegd wordt.
 6. Er is Openheid in testresultaten en over het kweekproces
 7. Echt doet wat het belooft. Zuivering en kracht in een pure vorm.

 

Natuurlijk kies je voor een zo zuiver mogelijke Chlorella.  Belangrijker nog is wat Chlorella voor je doet (zuiveren en ondersteunen van je lichaamswerking- en opbouw). We noemen dit de kracht van Chlorella. Taiwan Chlorella manufacturing company kweekt de krachtigste Chlorella door continu te letten op de factoren die hierbij een rol spelen. Namelijk, een gerichte keuze van krachtige stammen om de kweek mee te beginnen, een natuurlijke groei met alle factoren van dien, het kiezen van de krachtigste eindproducten, de beste breekmethode van de celwand en de natuurlijke verwerking tot poeder en pil zonder toevoegingen.

Door na iedere kweek alleen de krachtigste stammen uit te zoeken en deze te gebruiken als basis voor een nieuwe kweek, wordt de Chlorella in z’n algeheel steeds sterker. We noemen dit de ‘Taiwan Chlorella power selection’. Binnen onze productie passen we dus de natuurlijke wet van de sterkste toe waardoor iedere kweek weer sterker is dan de vorige. Dit gebeurt zo al 55 jaar. Je kunt Taiwan Chlorella alleen al daarom niet vergelijken met enige andere chlorella op de wereld.

Lees hier meer over onze kwaliteit

 

 

WAAR HAAL JE DE “BESTE” CHLORELLA?

Er zijn enorm veel kwaliteitsverschillen tussen Chlorella. De ene chlorella is echt de andere niet. Ben je op zoek naar een betrouwbare chlorella van goede kwaliteit? Dan lijkt het alsof je veel opties hebt om uit te kiezen. Door goed geschreven productomschrijvingen lijken veel Chlorella supplementen topproducten. Dit is helaas niet altijd zo. En dit is wel erg belangrijk als je van de voordelen van Chlorella wilt profiteren. Dat is immers de reden dat je het gaat gebruiken! 

Dus, wil je chlorella kopen? Tip: zorg dat je weet wie de kweker van de chlorella is.

Chlorella is een supplement waar steeds meer vraag naar is en je wilt niet het risico lopen dat je te snel gekweekte, vervuilde, ongecontroleerde chlorella van inferieure stammen

Twijfel je? Vraag om een testrapport.

TAIWAN CHLORELLA 100% puur natuur

De productie van Taiwan chlorella is 100% natuurlijk. Geen toevoegingen geen chemische behandelingen. Je weet precies wat je in huis haalt en belangrijker nog wat je in je lichaam stopt, en dat het een natuurlijke en krachtige chlorella is. Slechte chlorella kan een grote belasting zijn voor je lichaam.

IS KWALITATIEVE CHLORELLA ALTIJD VAN KWALITEIT?

Op papier ‘kwalitatief goede’ chlorella kan in de praktijk toch een inferieur product zijn. Let daarom ook op deze punten:

 1. De kleur van de chlorella.
  Een goede chlorella kan aangevuld worden met een vulmiddel, waardoor niet alleen de werking achteruit gaat, maar waarbij het middel zelfs belastend voor je kan worden. Een van de grootste verkopers in Nederland op het gebied van chlorella verdund zijn chlorella zodanig dat er nog maar 20% echte chlorella in hun eindproduct zit. Toch adverteren ze met 100% natuurlijk.Een verdunning zie je duidelijk aan de kleur en de glans. Echte natuurlijk hoogwaardige chlorella zoals Taiwan Chlorella heeft een zeer donkergroene kleur en een lichte glans door de oliecomponent. Door de zuiverheid en de hoge waarde van nutriënten heeft het niets nodig, zelfs geen bindmiddelen om tot tabletten gedrukt te worden.
 2. De manier van kweken: natuurlijk of kunstmatig?
  Taiwan Chlorella is aantoonbaar zuiver. Maar, zuiverheid alleen is niet het belangrijkste. De zuiverste chlorella is chlorella die kunstmatig in kassen en tubes onder kunstlicht gekweekt wordt. En dat terwijl chlorella een natuurlijk product is. Kweek je het kunstmatig, dan is chlorella niet meer natuurlijk. Je hebt dan een soort van gehandicapte, gedeformeerde zwakke chlorella. Chlorofyl, een van de belangrijkste componenten van chlorella, krijgt z’n kracht en werking onder normaal zonlicht, in natuurlijk water, in de normale buitenlucht. Ook de celwand die onder natuurlijk omstandigheden zeer sterk en krachtig wordt, krijgt geen weerstand om zich te ontwikkelen in een kas of tube. De celwand is een heel belangrijk onderdeel van chlorella; met name om zware metalen te verwijderen.
 3. Omgevingsvervuiling?
  Taiwan Chlorella wint de hoofdprijs wanneer het gaat om de minste omgevingsvervuiling. Iets wat je niet voor 100% kunt voorkomen wanneer je natuurlijk kweekt. De contaminatie van onze chlorella is verwaarloosbaar laag, namelijk 5 tot 9x lager dan die van biologische granen en groenten, die hun nutriënten uit de grond moeten halen.  Natuurlijk ook omdat we kweken in de meest schone natuurlijke omgeving.

 

 

CONCLUSIE

Goede chlorella is een zeer krachtig voedingssupplement. Daar maken wij bij Taiwan Chlorella ons sterk voor.  Daarom is transparantie zo belangrijk, zodat je weet wat je koopt en geen lege beloften krijgt.

Pin It on Pinterest