Samen gezond - Taiwan Chlorella Europe

Samen gezond!

Deel je enthousiasme over Taiwan Chlorella en krijg 25% korting
Meld een vriend, familielid of college aan als nieuwe klant en hij of zij profiteren direct van 25% korting bij de eerste bestelling. Maar ook jij krijgt 25% korting voor je eerstvolgende bestelling via een kortingscode. Deze kortingscode krijgen jullie beide na een controle opgestuurd. 

Bestelling zijn niet gelimiteerd in aantal, wat wil zeggen dat je de korting altijd krijgt of je nu veel of maar 1 unit bestelt. Zo profiteren jullie samen van de beste kwaliteit chlorella en van een extra voordeel.

Nummer één aantoonbaar in pure Chlorella 

Actievoorwaarden

Ben je al klant bij Taiwan Chlorella, registreer je dan en maak een account aan.  Om iemand te verwijzen dien je ingelogd te zijn. Wanneer de persoon die je verwezen hebt een aankoop doet, krijgen jullie allebei 25% korting. De nieuwe klant krijgt deze korting op zijn /haar eerste aankoop en jij op je eerstvolgende aankoop. Jij krijgt hiervoor een kortingscode in de mail van ons. 

Je kunt niet verwijzen naar iemand met dezelfde voor –en achternaam, rekeningnummer, ip-adres, huisadres of emailadres. Namen en adressen en bankrekeningnummers moeten ook bij elkaar horen.

 

TIPS OM GEZONDER TE LEVEN

Lees wat je kunt doen om je lichaam gezond te houden en waarom regelmatige gebruik van Chlorella daar bij helpt.

Zorg voor een gezonde zwangerschap

Zorg voor een gezonde zwangerschap

Dat “gezond” een subjectieve beleving is valt niet over te twisten, maar het viel ons op dat “gezond” zelfs bij zwangerschap nog wel een heel rekbaar begrip is.

Lees meer
Hoe verlaag je jouw Cholesterol?

Hoe verlaag je jouw Cholesterol?

Er is goed Cholesterol en slecht cholesterol. Naast de normale tips lees je hoe chlorella het goede cholesterol ondersteunt en de plakvoming van het slechte cholesterol tegengaat.

Lees meer

Pin It on Pinterest