Wie is Taiwan Chlorella Europe

Taiwan Chlorella is het product van de oudste en meest gespecialiseerde chlorellaproducent in de wereld

Taiwan Chlorella is het product van de Taiwan Chlorella manufacturing company. Er zijn twee kweeklocaties in Taiwan. Vanaf 1964 is de Taiwan Chlorella manufacturing company bezig met de productie, de kwaliteit en de verbetering van Taiwan Chlorella. Nu is het een van de meest gerenommeerde, geprezen en grootste chlorella producenten van de wereld. In Europa wordt Taiwan Chlorella verkocht door Taiwan Chlorella Europe.

Taiwan Chlorella Europe:

Het is onze missie om kwalitatief de beste chlorella op de markt te brengen. Een chlorella die daadwerkelijk de gezondheid van mensen substantieel kan verbeteren. Kies je voor Taiwan Chlorella dan weet je dat je altijd een aantoonbaar zuivere en 100% pure chlorella koopt. Je weet dus precies wat je in huis haalt (en in je lichaam stopt).

Lees hier meer over:

 

Het team van Taiwan Chlorella Europe

Het vaste team van Taiwan Chlorella Europe wordt gevormd door:

Hasta Langit

Hasta is het hoofd van onze klantenservice. Zij onderhoudt het contact met onze klanten. Heb je vragen dan kom je bij Hasta terecht. Kan zij je vragen niet meteen beantwoorden dan gaat ze op zoek voor je naar het antwoord. Soms gaat ze te rade bij het lab en soms bij onze medische professionals.

Persoonlijke noot van Hasta:

Ik heb nog nooit bij een bedrijf gewerkt waar ze zo achter hun eigen product staan. Niemand wordt hier van het kastje naar de muur gestuurd. Bij Taiwan Chlorella worden je vragen en je gezondheid serieus genomen.

 

Marc Koolen

Marc Koolen is verantwoordelijk voor de sales en de distributie. Hij onderhoudt de contacten met onze zakelijke klanten en zorgt ervoor dat onze chlorella ontvangen, verpakt en verzonden worden.

Persoonlijke noot van Marc:

Ik ben een echte gezondheidsfreak en ik vind Taiwan Chlorella echt wel een superproduct. Alles klopt en op alles wordt gelet.

Henk Helsper

Henk Helsper is doctor of Traditional Chinese medicine. Henk reist de wereld af om te behandelen en colleges te geven. Met achtergronden in de fysiotherapie, osteopathie en Traditionele Chinese Geneeskunde zorgt hij voor de medische research en ontwikkeling. Al onze medische vraagstukken, maar ook veel geschreven blogs gaan via hem.

Persoonlijke noot van Henk: Ik ben een grote fan van Taiwan Chlorella. Omdat de cel van chlorella zo dicht bij de menselijke cel staat is het belangrijk dat er niet mee geknoeid wordt. Bij Taiwan Chlorella houden ze dit goed in de gaten en doen ze alles voor de kwaliteit. De werkingskracht van Taiwan Chlorella is daarom zo groot dat het een volledige genezingsmethode kan zijn; Het kan je energie volledig mobiliseren en aanvullen.

Lees hier meer over onze eisen aan kwaliteit, testrapporten en awards.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@taiwanchlorella.nl

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit staat voor ons bovenaan. Lees hier hoe de kweek en controle in z’n werk gaat

Awards en certificaten

Taiwan Chlorella is al decennia kwaliteitsleider en kreeg op veel gebied hiervoor prijzen en waardering. Lees meer hierover.

test rapporten

We laten onze Chlorella regelmatig testen op zuiverheid en werkzaamheid. Hier vind u alle informatie.

Samenwerken met ons

We zijn altijd op zoek naar partners, die met ons bij willen dragen aan een gezondere wereld

Pin It on Pinterest