De Therapeutische dosis.

extra inzet

Een therapeutische dosis is een dosis waarbij je Taiwan Chlorella extra inzet

Na je begin met Taiwan Chlorella bouw je het op tot een onderhoudsdosis. Wanneer je door reacties van je lichaam onder deze aangewezen onderhoudsdosis blijft is dit voor jou je persoonlijke dosis en kan er nog geen sprake zijn van een therapeutische dosis. Jouw persoonlijke dosis werkt al therapeutisch genoeg.

Mensen die de aangewezen standaard dosis als onderhoudsdosis gebruiken kunnen deze Voor een bepaalde tijd verhogen om bepaalde extra effecten en werkingen te verkrijgen. Dit noemen we dan de therapeutische dosis

Hoe zet je een therapeutische dosis in?

Een therapeutische dosis bestaat uit een dubbele onderhoudsdosis voor een periode van 14 dagen.
Je bouwt de dosis op zoals je een normale onderhoudsdosis opbouwt; stap voor stap beginnend bij 1/6 van je dosis, dan 2/6, 3/6 enzovoort. Totdat je bij je complete dubbele dosis bent. Vanaf dat moment houd je deze aan voor 14 dagen. Daarna ga je naar je normale onderhoudsdosis, de helft dus. Dit hoef je niet af te bouwen, maar je kunt de dosis dan gewoon halveren.

Wanneer gebruik je een therapeutische dosis?

Je gebruikt de therapeutische dosis om de zuiverende kracht van Taiwan Chlorella extra in te zetten. Een tweede reden is dat je deze gebruikt om een extra heling in te zetten. De derde reden is dat je extra voedingsbestanddelen zoals aminozuren, vitamines en mineralen in wilt zetten. Je kunt natuurlijk ook een motivatie hebben waarbij meerdere redenen tegelijk gelden. In de praktijk betekent het dat je de therapeutische dosis van Taiwan Chlorella inzet in de volgende situaties:

  • Na een ongeval; na een verzwikking, breuk of ernstiger letsel is je lichaam verzwakt, maar moet toch jet helden proces inzetten. Hier geef je je lijf extra kracht, extra opruiming van het beschadigde weefsel en extra genezing.
  • Na een operatie; iedere operatie hoe klein ook, gaat gepaard met anesthesie en met een beschadiging van het betrokken weefsel. Ook hier is extra kracht nodig voor de reparatie en opruiming van de interne en externe wond, maar ook de chemische resten van de anesthesie worden met een therapeutische dosis opgeruimd.
  • Na een zware ziekte; Het spreekt vanzelf dat je na een zware ziekte alle drie de aspecten van Taiwan Chlorella nodig hebt. Tijdens een zware ziekte, houd je je aan de normale dosis voor begeleiding, omdat de kraan als het ware nog openstaat en je niet extra gaat dweilen voordat de ziekte over is.
  • Na medicijngebruik; Medicijngebruik zoals bijvoorbeeld een antibioticakuur of een andere kuur laat vervuiling achter in je lijf. Vooral antibiotica omdat het ook alle ondersteunende bacterieculturen in je darmen doodt. Een waar slachtveld met rottingsprocessen en schimmelgroei is daarvan het gevolg. Wanneer je dit niet zo snel mogelijk opruimt liggen verdergaande gevolgen in het verschiet.
  • Na chemotherapie; dit mag duidelijk zijn, want de vervuiling en schade en uitputting die Chemo veroorzaakt is ongekend. Je kunt Taiwan Chlorella ook gewoon tijdens de chemo blijven gebruiken. Je hoeft niet bang te zijn voor het antioxidanten effect, dat het de chemo minder werkzaam zou maken.
  • Bij chronisch medicijngebruik; een systematische vervuiling van je systeem is hier je grootste motivatie. Door Taiwan Chlorella extra in te zetten zorg je ervoor dat je systeem een meer intense reiniging krijgt.
  • Andere redenen; natuurlijk zijn er nog veel meer situaties waarbij je een therapeutische dosis inzet. Situaties die op de een of andere manier vergelijkbaar zijn met de bovenstaande.

Op deze manieren kun je Taiwan Chlorella dus extra inzetten op momenten dat je dat nodig hebt. We willen er wel nog aan toevoegen om deze aanwijzingen niet zomaar met een andere chlorellasoort toe te passen. Alleen echte pure en natuurlijke chlorella is hiervoor geschikt.

Tot zover de therapeutische dosis. mocht je nog vragen hebben dan horen we die graag.

Pin It on Pinterest