In onze vorige mails bespraken we de standaarddosis en de therapeutische dosis van Taiwan Chlorella. Vandaag gaan we eens kijken hoe je kunt variëren met je standaarddosis en wanneer. Je neemt Taiwan Chlorella voor een reden en het is goed om te leren wat het met je doet en op welk vlak.

 

Taiwan Chlorella werkt op drie fronten.

De resultaten ten gevolge van het nemen van Taiwan Chlorella worden geboekt op drie fronten: 

  1. Schonere darmen; waardoor je lever schoner wordt en het intern milieu van en tussen de cellen. Hierdoor krijg je een betere opname van de stoffen die je nodig hebt en een betere afvoer van de afvalstoffen en van giftige of belastende stoffen die met je voeding meekomen.
  2. Toevoeging van mineralen en vitaminen; waardoor er een betere opbouw is van de werkende stoffen in je lichaam. Zoals je weerstand, je transport, je energie opbouw en gebruik, je hormoonhuishouding en je zenuwoverdracht.
  3. Cel herstel. De basale RNA en DNA structuren samen met de CGF zorgen voor een extra herstel, zelfs op DNA gebied van beschadigede en degeneratieve cellen . Al met al natuurlijk ook nog eens extra ondersteund door het schonere milieu en de toegevoegde vitamines en mineralen.

 

Tot welke categorie behoor jij?

Ik houd het hier kort qua uitleg, maar je kunt je voorstellen dat de uitwerkingen heel erg kunnen variëren van persoon tot persoon afhankelijk wat je staat van gezondheid, leeftijd en conditie is. Ten aanzien van de effecten verdeel ik de mensen in vier categorieën:

  1. De eerste categorie zijn de mensen die zich relatief gezond voelen. Zij zullen Taiwan Chlorella vooral gebruiken om gezond te blijven en het accumulerende effect van de hedendaagse vervuiling tegen te gaan. Deze eerste categorie zal behalve een verbetering in de stoelgang niet zoveel merken omdat ze zich al gezond voelen. Zij willen klachten voorkomen.
  2. De tweede categorie mensen zijn de mensen die zich vermoeid voelen, regelmatig gewrichtsklachten hebben, slecht slapen, maag of darmklachten hebben, regelmatig hoofdpijn of andere regelmatige klachten waarmee ze wel vooruit kunnen, maar waardoor ze zich niet helemaal gezond voelen. Dit zijn duidelijke klachten waarmee de huisarts of de specialist echter geen duidelijk antwoorden voor heeft.
  3. De derde categorie zijn de mensen met een chronische aandoening. Zoals colitis, migraine, diabetes, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en anderen chronische aandoeningen.
  4. De vierde categorie zijn de mensen met een acute aandoening zoals een trauma (breuk, verzwikking, verbranding, open wond , operatie of een infectie).

Nog meer effect door bewuste inzet en variatie

Wil je je effecten van Taiwan Chlorella gaan verhogen moet je eerst weten wat deze effecten precies zijn. Nu weet iedereen precies wat we voelen, alleen zetten we het nooit op een rijtje. Dat is wat er nu juist moet gebeuren.

 

Het meten van je effecten

Behoor je tot categorie 2, 3 of 4 dan kun je de effecten op je gezondheid gaan meten. Je gebruikt daarvoor niet alleen de inzet van Taiwan Chlorella, maar ook de verbetering van je levensstijl (als dat nodig is).

Om je effecten in kaart te brengen doe je het volgende:

  • Neem een stuk papier en pen.
  • Omschrijf eerst duidelijk waarom je Taiwan Chlorella neemt en wat je verbetert wilt zien.
  • Zet dan al je negatieve gevoelens, zowel lichamelijke als geestelijke, op een rij waarvan je weet dat ze niet bij jouw balans horen. Neem hiervoor de tijd, observeer jezelf qua klachten, pijntjes, veranderde gevoelens, stoelgang, slaap en energie en schrijf op wat je tegenkomt.

 

Gebruik enkele woorden en houd het overzichtelijk.

Na twee weken. Kijk je dit lijstje weer eens na en kijk je wat er veranderd is. Je kunt dan denken aan het omhooggaan van je energie (geef jezelf punten hiervoor), aan het minder worden van je darmklachten, de verandering van je stoelgang, van je gewrichtsklachten, je hoofdpijn, je weerstand, de bloeddruk, de ademhaling en heel veel meer. Vraag je dan heel simpel af of je denkt dat je Taiwan Chlorella hetzelfde wilt houden, wat wilt verhogen of juist niet. En handel hiernaar.

Na twee weken zet je weer alles op een rijtje en herhaal je je vraag en actie ten aanzien van de hoeveelheid Taiwan Chlorella. Na twee weken weer eens en misschien daarna nog eens. Het lijkt erg onwetenschappelijk, maar met je gevoel kun je enorm veel. Veel meer omdat je een individu bent met individuele problemen.

Zo zie je al snel een verbetering van je situatie. Taiwan Chlorella is geen contra-middel tegen ziekte, maar wel een ondersteuning van je balans, een verschoning van je lichaam en een hulp bij je herstel. Zo kan Taiwan Chlorella je helpen op gebieden die op een andere manier bijna niet te verbeteren zijn. Puur natuur, maar wel uniek in kracht.

In het algemeen kunnen we zeggen dat je naast het nemen van Taiwan Chlorella natuurlijk ook moet kijken naar de achterliggende factoren zoals schone, hele voeding, een gezond levensritme en een gezonde emotionele beleving. Je kunt niet alleen dweilen zonder ook de kraan dicht te draaien.

 

Wat zijn jouw effecten van Taiwan Chlorella?

Deel ze met Google (klik dan hier op de google link) of  trustpilot/ Of laat een berichtje achter op de site

 

 

Kom bij ons met je vraag

Wij zullen er alles aan doen om je te helpen bij je verbetering, want je gezondheid gaat verder dan alleen het nemen van een tabletje. Als je een vraag hebt horen we die dan ook graag.

Voor vandaag wens ik je nog een fijne dag,

Hasta Langit

 

Pin It on Pinterest