Zorg voor een gezonde zwangerschap

Sta even stil bij wat echt gezond is.

Dat “gezond” een subjectieve beleving is valt niet over te twisten, maar het viel ons op dat “gezond” zelfs bij zwangerschap nog wel een heel rekbaar begrip is. Ofschoon roken en alcohol over het algemeen wel taboe zijn tijdens een zwangerschap, worden pijnstillers, maagmedicatie en antibiotica zonder nadenken genomen. Dit is nog zo ingeburgerd dat men vergeet dat het hier om echte giftige stoffen gaat. Ook kunstmatige vitaminen en supplementen worden als onschadelijk gezien. Dat ze voor leverproblemen, nierstenen en stenosering van de celwand kunnen zorgen, daar is totaal geen aandacht voor. Was je al niet vervuild door je geraffineerde eten, smaakstoffen, emulgatoren, fijnstoffen en uitlaatgassen dan doe je er met deze zaken nog een schepje bovenop. Pas op met deze zaken. Zeker wanneer je zwanger bent. Heeft je baby niet het recht op een schoon begin, vanuit schone voeding van jou.

Zorg ervoor dat je schoon wordt en schoon blijft van binnen

Heb je er nooit zo bij stilgestaan, bedenk dan dat je baby in zijn/haar opbouw en groei profiteert van jouw acties:
Eet niet klakkeloos de dingen die als normaal gezien worden.

  • Eet verse groenten en fruit van het seizoen van Nederland.
  • Neem alleen scharrelvlees dat geen antibiotica en groeihormonen in zich heeft.
  • Neem liever biologisch gekweekte vis die geen zware metalen in zich heeft
  • Gebruik Taiwan Chlorella, een puur natuur veilig middel, voor totale zuivering van je darmen, lever en nieren (dus je hele systeem)
  • Taiwan Chlorella is ook het middel met alle extra voeding die je als zwangere vrouw nodig hebt. Alle noodzakelijke essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen.
  • Zit niet teveel, maar beweeg en rust met afwisseling en naar behoefte.
  • Gebruik ademhalingsoefeningen; Buikademhaling en pufademhaling, niet alleen als voorbereiding op je bevalling maar nu ook om je energie naar je buik te brengen, te zuiveren en te activeren.

 

Zorg goed voor jezelf

Voel je je goed. Dan zorg je goed voor je baby. Indien je vragen hebt, aarzel dan niet en mail naar info@taiwanchlorella.nl want jij bent immers degene die de basis legt voor een nieuw leven.

 

Denk na en blijf bewust zwanger.

 

Pin It on Pinterest