kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole Chlorella

Kwaliteitscontrole is van het uiterste belang voor ons.

Uit elke geoogste partij chlorella wordt een monster genomen en gemengd in een zoutoplossing. Hieruit wordt een cultuur bereid om te bepalen of er eventuele bacteriële groei aanwezig is. Computer gecontroleerde metingsprocessen worden vervolgens ingezet om het componentprofiel van de chlorella te bepalen. Als een partij chlorella niet aan de voorgeschreven normen voldoet wordt deze verwijderd. Nadat de chlorofyl inhoud is gemeten en goedgekeurd met behulp van een kleuren spectro-photometer, wordt de chlorella ten slotte onder een microscoop onderzocht om zeker te zijn dat er geen onzuiverheden aanwezig zijn. Dan pas wordt het product verpakt voor de verkoop.

Grondige analyse bepaalt de biochemische samenstelling en de microbiologische componenten van het poeder. Chlorella moet voldoen aan strenge wettelijke normen als om verkocht te mogen worden voor menselijke consumptie. Chlorella wordt vaak verkocht als poeder. Echter, als je een product wilt hebben dat makkelijk mee te nemen en in te nemen is, heb je liever een tablet. Onze tabletten bevatten geen vul -of bindmiddelen en alleen wanneer de chlorella 100% puur is en geen onzuiverheden bevat kun je dit ook doen zonder bind -en vulmiddelen. Voor de kenner is een puur tablet herkenbaar aan kleur en hardheid.

Onze kwaliteitscontrole nogmaals in opsomming:

  1. bacterieel onderzoek
  2. nutritionele analyse
  3. kleur inspectie
  4. volume controle
  5. zuiverheidsproeven

Wanneer een batch van chlorella niet voldoet aan de normen van bovengenoemde tests, wordt het verwerkt als een ingrediënt voor diervoeding.

Pure-Alga-Tech

Dit is het keurmerk dat de kwaliteit garandeert van de geproduceerde Chlorella door Taiwan Chlorella manufacturing Company. Door te kiezen voor Pure-Alga-Tech bent u verzekerd van topkwaliteit Chlorella, De ervaring van 42 jaar heeft bij ons geresulteerd in de productie van een ultiem natuurlijk gezondheidsproduct.

Taiwan Chlorella Manufacturing Company is opgericht in 1964, en was het eerste bedrijf dat Chlorella kweekte in Taiwan. In de laatste 42 jaar is het ’s werelds meest toonaangevende producent van Chlorella geworden. Taiwan Chlorella Manufacturing Company staat niet alleen bekend voor de grootste jaarproductie in hoeveelheid (meer dan 400 ton per jaar), maar meer nog voor de hoge standaard en de pure kwaliteit.

De markt van de micro-alga  Chlorella heeft zich ontwikkeld van Japan naar Taiwan en naar 35 andere landen over de hele wereld. Maar deze groeiende bekendheid van Chlorella heeft niet alleen positieve gevolgen. Veel nieuwe producenten concurreren met elkaar. Dit heeft natuurlijk een effect op de prijs en daarmee op de kwaliteit. Aangezien veel controles en testen duur zijn, worden deze vaker weggelaten. Zo komen inferieure kwaliteiten van Chlorella op de markt. Taiwan Chlorella Manufacturing company doet hier niet aan mee daar onze kwaliteit voor ons het allerbelangrijkste is. Wij blijven controleren en testen.

Pin It on Pinterest