Wat is Chlorella en waarom is deze microalg zo populair?

Chlorella is een wondermiddel voor je energie, de zuivering van je darmen en lever. Het is een bron voor alle vitaminen, veel mineralen en ook omega 3vetzuur. Het wordt niet voor niks de groene parel genoemd en geroemd als het voedsel voor de ruimtevaart. Lees hier wat Chlorella precies is.

Waarom is de zuiverende werking van Chlorella zo bijzonder?

Chlorella kan niet alleen compleet zuiveren, het herstelt tegelijk je lichaam:

 1. Het enorme aandeel aan Chlorofyl in goede Chlorella zuivert door de binding aan vuilstoffen zoals antibiotica en medicatie resten, fijnstoffen, PCB’s, maar het breekt ook de vuillaag af in de darmen die een bron is voor allerlei ziekteverwekkers. Alles wordt zo netjes uit je lichaam verwijderd.
 2. De celwand, (zorgvuldig gebroken) bind zich aan zware metalen zoals aluminium, cadmium, lood. Maar ook aan pesticiden, herbiciden, radioactieve residu’s en andere gemene chemicaliën. Op deze manier vormen ze geen gevaar meer voor je gezondheid en worden ze ook uit je lichaam verwijderd.
 3. Het Nucleotide zuur van het krachtige DNA en RNA aandeel in Chlorella zorgt voor een unieke verjonging en herstel van je cellen.

Zo is Chlorella de beste zuiveraar voor je lichaam. Puur natuur en werkzaam op alle gebied. Goede Chlorella hele voeding. Dat wil zeggen; er is niets aan veranderd en niets aan toegevoegd. Let daarop bij het kiezen van je Chlorella.

Het herstellende vermogen

Waarom is het herstellende vermogen van Chlorella zo uniek? We weten al dat er geen natuurlijk product zo goed zuivert als Chlorella, maar het herstellend vermogen is minstens zo opmerkelijk.

Chlorella heeft een paar factoren in zich die geen ander natuurlijk (zeker geen chemisch) product op deze manier heeft:

 1. Chlorella bevat oer DNA en RNA. Naarmate dat we ouder worden, ziek zijn geweest en andere aanvallen op ons lichaam meemaken (zoals vervuiling, bacteriën, virussen, schimmels) wordt ons DNA aangetast. Stukjes gaan ervan af. Hiermee gaat ons functioneren en onze vitaliteit langzaam achteruit. We noemen het celveroudering en het betekent dat je bevattelijker bent voor allerlei andere ziekten tot simpele tot de meest ernstige. Het Nucleotide zuur van het oer DNA en RNA van Chlorella kan samen met de essentiële eiwitten je eigen cel DNA weer herstellen. Dit betekent herstel van je cellen en terugkeer naar een normaal functioneren zoals toen je jong was.
 2. Chlorella bevat alle essentiële aminozuren. Eiwitten zorgen voor alles wat er geregeld moet worden in het lichaam; transport(bloed), afbraak afval(lymfe, lever),omzetting (vitamine, enzymen), informatie(hormonen en transmitters), afweer (T cellen, immunoglobuline), Planmatig (DNA, RNA). Nu worden eiwitten opgebouwd uit aminozuren. De essentiële aminozuren zijn die aminozuren die je niet zelf kunt aanmaken en je dus uit je voeding moet halen. Chlorella bevat alle essentiële aminozuren, dus voor al je eiwitten te maken, te herstellen en te vervangen.

Zo zorgt Chlorella voor het beste herstel van je lichaam. Puur natuur en compleet werkzaam.Goede Chlorella is hele voeding. Dat wil zeggen; er is niets aan veranderd en niets aan toegevoegd. Let daarop bij het kiezen van je Chlorella.

Het herstellende vermogen Supplement van alle belangrijke vitamine en mineralen!

Waarom is Chlorella als supplement zo uniek? Het wonderbaarlijke herstellende vermogen en de grondige zuiverende werking van Chlorella zagen we in deel 1 en 2. Dat het daarnaast ook nog een unieke bron is van alle belangrijke vitamine en mineralen is een ongekende combinatie in de natuur.

Chlorella heeft als enig natuurlijk product een compleet scala aan vitamine en mineralen. Het voordeel van een natuurlijk aangeboden vitamine is dat het ook op de natuurlijke wijze wordt opgenomen. En in de hoeveelheid die je nodig hebt. Fabrieksmatig samengestelde multivitaminen worden door het lichaam niet als voeding herkent en moeten met leveractiviteit verteerd en aan de cel aangeboden worden. De meeste mensen weten dit niet, maar dit gaat met schade en energieverlies gepaard. Bij Taiwan Chlorella is alles echter 100% natuur, geen vulmiddelen, geen adjectieven, geen conserveringsmiddelen. Hieronder een opsomming van de vitaminen en mineralen in Taiwan Chlorella:

 • Alpha and beta-carotene
 • Vitamine B1,2,3,5,6,11,12
 • Biotin
 • Inositol
 • vitamin C
 • Vitamine E
 • Vitamin K
 • Carotenoíden
 • Chlorophyll
 • Fiber
 • Glucosamine
 • Chlorophyllase
 • Pepsin
 • Calcium,
 • Fosfor
 • Potassium
 • Magnesium
 • Iron
 • Zinc
 • Copper
 • Omega 3 Fatty Acid

Het is heel bijzonder dat alle vitaminen uit het B-complex in één soort voedsel voorkomen) Zo heb je met Chlorella ook nog eens een compleet natuurlijk multivitamine complex. Puur natuur en compleet werkzaam. Goede Chlorella is hele voeding. Dat wil zeggen; er is niets aan veranderd en niets aan toegevoegd. Let daarop bij het kiezen van je Chlorella.

Essentiële voeding

Waarom is Chlorella als supplement zo uniek? De ongelofelijke combinatie van zuivering, herstel en een compleet vitamine en mineralen complex is nog niet alles wat Chlorella te bieden heeft. Het bevat, geloof het of niet, alle essentiële aminozuren.

Dit wil zeggen dat het alle eiwitcomponenten bevat om alle structuren in je lichaam te bouwen. En wederom is er geen voeding die dat heeft. Waarom is dat zo belangrijk. We zagen al dat het belangrijk is voor je herstel van je DNA in deel 2, maar het is ook nodig voor je afweer, je celopbouw, het transport van stoffen, je spijsvertering, voor gezonde longen, een gezonde lever, een sterk hart, sterke spieren en botten, gezonde zenuwactiviteit. En zo is er nog veel meer op te noemen waarin deze aminozuren een sleutelrol in spelen.

Wanneer je nu alles op een rijtje zet denk je misschien dat het een commercieel overdrijvend verhaal is deze 4 delen over Chlorella. Er is namelijk geen natuurlijk middel te vinden dat dit kan evenaren. Maar we zijn niet voor niets enthousiast, het klopt wel dat Chlorella zo speciaal voor ons is. Dat komt omdat het een oer ééncellige alg is. Het stond aan de wieg van onze evolutie en bevat alles om ons in basis op te bouwen, te herstellen, te zuiveren en aan de gang te houden. Er zijn natuurlijk meerdere eencellige algen die dit kunnen, maar deze kunnen niet met dezelfde zuiverheid gecultiveerd worden als Chlorella.

Zo biedt Chlorella ook nog eens een compleet gamma aan de essentiele voeding. Puur natuur en zuiver. Goede Chlorella is hele voeding. Dat wil zeggen; er is niets aan veranderd en niets aan toegevoegd. Let daarop bij het kiezen van je Chlorella.

Pin It on Pinterest