In eerdere blogs bespraken we de onderhoudsdosis en de therapeutische dosis van Taiwan Chlorella. Dit is de derde blog over de dosis in dit rijtje. Hoe kijk je naar het effect van Taiwan Chlorella?

Je neemt Taiwan Chlorella voor een reden en je wilt natuurlijk weten wat je kunt verwachten. Wanneer je weet wat er verandert en in welke mate, kun je beter werken met Taiwan Chlorella. Weten wat er gebeurt geeft je de mogelijkheid bij te sturen in je dosis en het geeft je inzicht in je gezondheid

Resultaat

De resultaten ten gevolge van het nemen van Taiwan Chlorella worden geboekt op drie fronten:

 1. Schonere darmen waardoor een schonere lever, een schoner intern milieu in en tussen de cellen. Hierdoor krijg je een betere opname van de stoffen die je nodig hebt en een betere schoonmaak van de afvalstoffen en van de belastende stoffen die met je voeding meekomen.
 2. Toevoeging van mineralen en vitaminen, waardoor er een betere opbouw is van de werkende stoffen in je lichaam. Zoals je weerstand, je transport, je energie-release, je hormoonhuishouding en je zenuwoverdracht.
 3. Herstel door basale RNA en DNA structuren gesteund door het schonere milieu en de extra vitamines en mineralen.

In de praktijk

Ik houd het hier kort qua uitleg, maar je kunt je voorstellen dat de uitwerkingen heel erg kunnen variëren van persoon tot persoon afhankelijk wat je staat van gezondheid, leeftijd en conditie is. Ten aanzien van de effecten verdeel ik de mensen in vier categorieën:

 1. De eerste categorie zijn de mensen die zich relatief gezond voelen. Zij zullen Taiwan Chlorella vooral gebruiken om gezond te blijven en het accumulerende effect van de hedendaagse vervuiling tegen te gaan. Deze eerste categorie zal behalve een verbetering in de stoelgang niet zoveel merken omdat ze zich al gezond voelen. Zij willen klachten voorkomen.
 2. De tweede categorie mensen zijn de mensen die zich vermoeid voelen, regelmatig gewrichtsklachten hebben, slecht slapen, maag of darmklachten hebben, regelmatig hoofdpijn of andere regelmatige klachten waarmee ze wel vooruit kunnen, maar waardoor ze zich niet helemaal gezond voelen. Dit zijn duidelijke klachten waarmee de huisarts of de specialist echter geen duidelijk antwoorden voor heeft.
 3. De derde categorie zijn de mensen met een chronische aandoening. Zoals colitis, migraine, diabetes, hoge bloeddruk, te hoog cholesterol en anderen chronische aandoeningen.
 4. De vierde categorie zijn de mensen met een acute aandoening zoals een trauma (breuk, verzwikking, verbranding, open wond , operatie of een infectie).

In het algemeen kunnen we zeggen dat je naast het nemen van Taiwan Chlorella natuurlijk ook moet kijken naar de achterliggende factoren zoals schone, hele voeding, een gezond levensritme en een gezonde emotionele beleving. Je kunt niet alleen dweilen zonder ook de kraan dicht te draaien.


Kijken naar je effecten

Behoor je tot categorie 2, 3 of 4 dan kun je de effecten op je gezondheid in kaart brengen.

Om je effecten in kaart te brengen doe je het volgende:

 • Neem een stuk papier en pen.
 • Omschrijf eerst duidelijk waarom je Taiwan Chlorella neemt en wat je verbetert wilt zien.
 • Zet dan al je lichamelijke en geestelijke gevoelens op een rij waarvan je voelt dat ze niet in balans zijn. Neem hiervoor de tijd, observeer jezelf qua klachten, stoelgang, slaap en energie en schrijf op wat je tegenkomt.
 • Omschrijf dan wat je denkt dat je aan jezelf, je levensritme en aan je voeding moet veranderen. Dat lijkt ingewikkeld, maar als je niet verder nadenkt dan je neus lang is dan ligt het antwoord altijd voor je voeten.

Gebruik enkele woorden en houd het overzichtelijk.
Je gebruikt dus niet alleen de inzet van Taiwan Chlorella, maar ook de verbetering van je levensstijl (als dat nodig is).

 

Evalueren

Na twee weken. Kijk je dit lijstje weer eens na en kijk je wat er veranderd is. Ben je tevreden of moet je ergens je dosis of andere maatregelen nog wat aanpassen. Twee weken later kijk je nog eens. Enzovoort. Als je het serieus aanpakt dan zul je als snel een verbetering van je situatie zien.

Je kunt dan denken aan het omhooggaan van je energie (geef jezelf punten hiervoor), aan het minder worden van je darmklachten, de verbetering van je stoelgang, van je gewrichtsklachten, je hoofdpijn, je weerstand, de bloeddruk, de ademhaling en heel veel meer. Taiwan Chlorella is geen contra-middel tegen ziekte, maar wel een ondersteuning van je balans, een verschoning van je lichaam en een hulp bij je herstel.
Waarom werkt dit opletten op jezelf zo goed.

Het lijkt alsof je niet veel meer doet, maar er is een groot verschil tussen gewoon maar slikken en opletten op jezelf. Dit werkt zo goed, omdat je hele instelling dan op verbetering staat en je op alle vlakken. niet alleen Taiwan Chlorella, bewust of onbewust jij jezelf verbeterd.

Zo kan Taiwan Chlorella je helpen op gebieden die op een andere manier bijna niet te verbeteren zijn. Puur natuur, maar wel uniek in kracht.

Wat zijn jouw effecten van Taiwan Chlorella?

Deel ze met Google (klik dan hier op de google link) en schrijf een korte review hierover. Of deel ze met ons op onze site, klik dan op het product dat je hebt gekocht, ga naar de tab beoordelingen en laat je bericht achter:

Wij zullen er alles aan doen om je te helpen bij je verbetering, want je gezondheid gaat verder dan alleen het nemen van een tabletje. Als je een vraag hebt horen we die dan ook graag.

Ik wens je nog een fijne dag,

Hasta Langit

Pin It on Pinterest