Darmzuivering, colon cleansing, detox, ontslakken, je leest er veel over. Wat is nu waar en belangrijker nog: wat heeft waarde voor jou? Lees in het kort de highlights en 7 stappen die je moet doen om je darmen echt te zuiveren.

Waarom darmreiniging?

Het blijkt dat de darmen, nieren en de lever bepaalde soorten gif niet of onvoldoende op kunnen ruimen. Een darmreiniging is een noodzakelijkheid.

Schimmels en bacteriën

Er is niet alleen de eerste vervuiling om je druk over te maken. Wat erger is, is de schimmel en de bacteriegroei die gepaard gaat met vervuiling. Schimmels groeien namelijk graag op de vervuiling van de darmen.  Deze is vaak zeer hardnekkig en kan bijna niet verwijderd worden. Deze tweede laag tast je zuivere opname aan en je afweer.

Risico’s van colon cleansing

Alle colon cleansing methodes en alle detoxkuren brengen zonder uitzondering risico’s met zich mee. Hoe onschuldig ze ook mogen lijken. Onderzoeken naar al deze methodes hebben dat aangetoond. Gaat het goed, dan gaat het goed. Gaat het mis, dan heb je een groot probleem. Je kunt eens op internet kijken wat voor risico’s bij welke methodes horen.

Blijf zelf nadenken

Jij bent je buurvrouw niet. Heeft je buurvrouw iets bedacht en ondervonden, dan geldt dat nog niet voor jou. Zeker wanneer het om je gezondheid gaat moet je zelf blijven nadenken.

Zuiver je darmen in 7 stappen! 

Stap 1: Ademhalingsoefening

Zorg voor voldoende frisse lucht en doe iedere dag 10 minuten de volgende ademhalingsoefening in de frisse lucht; Adem in met een buikademhaling gedurende 10 seconden. Houd de adem 10 seconden vast. Adem dan rustig uit. Herhaal! Je kunt deze oefening staand zitten, maar ook lopend doen.

Stap 2: Een half uur milde sport

Zorg voor minimaal 30 minuten per dag echte lichaamsbeweging zoals fietsen, lopen en sporten. In huis of op kantoor bezig zijn telt hierbij niet mee want dit is een gebruik van je lichaam en geen onderhoud en opbouw.

Stap 3: Taiwan Chlorella

Neem een gezonde en zuivere Chlorella, zoals Taiwan Chlorella. Chlorella wordt via een natuurlijke weg opgenomen en verwerkt. De krachtige werking gaat daarmee dan ook niet gepaard met risico’s. Het is als het ware een supergroene groente met veel extra eigenschappen. De zuivering van lever en darmen is één van de sleutelwerkingen van Chlorella.

Stap 4: Geraffineerde voeding

Neem geen witte suikers, witte meelproducten, wit zout en voorverpakte voeding tijdens je zuiveringsperiode. Het is natuurlijk het beste om ze nooit meer te nemen.

Stap 5: Niet teveel denken

Neem de tijd om je ritme te regelen en te luisteren naar wat jij nodig hebt. Gebruik je je energie voor je overmatig denken dan gebruik je hem niet om op dat moment te zuiveren.

Stap 6: Op tijd eten en slapen

Ga op tijd eten en slapen. Het ritme van de organen is heel belangrijk. Organen werken om na elkaar aan je zuivering en alles moet op tijd aan de beurt komen wanneer er gezuiverd wordt. Dat is overigens ook 1 van de dingen waar geen kuur aan kan voldoen.

Stap 7: Doe alles voor langere tijd

Als je je gezond verstand gebruikt dan snap je ook wel dat het zuiveren van je darmen niet zomaar met wat sapjes of een pilletje in een korte periode opgelost is. Ritme staat hierbij centraal en daarbij jouw volharding in dit ritme. Pak je het volledig aan voor langere tijd, dan pas heb je succes.

Veel succes!

Heb je vragen over darmzuivering of ontgiften? Stel je vraag aan onze gezondheidsexperts via info@taiwanchlorella.nl

Pin It on Pinterest