Recept tegen chronische blaasontsteking

De koude maanden komen eraan. Bij veel mensen zullen bepaalde klachten zich weer regelmatig laten zien. Chronische blaasontsteking is zo’n klacht, vooral bij vrouwen.

Wat is blaasontsteking en waarom herhaalt het zich?

Een blaasontsteking is een ontsteking van het slijmvlies van de blaas door bacteriën. Vaak gaat het om bacteriën die in de darm leven en via de plasbuis in de blaas terecht komen. Daar veroorzaken ze dan een ontsteking.

De Verschijnselen van een blaasontsteking zijn:

  • pijn bij het plassen
  • vaker kleine beetjes plassen
  • pijn in uw rug of onderbuik
  • De pijn met plassen is schrijnend en kan zeer intens zijn.

Soms is de bacteriële infectie aantoonbaar maar soms ook niet. Wanneer paracetamol onvoldoende helpt zal de huisarts je waarschijnlijk een antibioticakuur voorschrijven. Nu is antibiotica een middel dat ook veel kapot maakt en daarom alleen in uiterste situaties ingezet dient te worden. Wanneer je begrijpt wat een blaasontsteking is dan kan je met eenvoudige maatregelen (die je wel serieus moet toepassen) je blaasontsteking bijna altijd zelf oplossen.

 

Wat gebeurt er dan precies bij een blaasontsteking?

De ontstekingsbacteriën komen binnen en nestelen zich in het slijmvlies. Dit gebeurt bij iedereen en dagelijks. In een normale situatie echter is je afweer sterk genoeg en je slijmvlies schoon genoeg zodat er geen ontsteking ontstaat. In een normale situatie worden de bacteriën bestreden en opgeruimd. Is je slijmvlies echter vervuild dan hebben je afweercellen hiermee al heel veel werk. Is het slijmvlies daarbij ook nog koud dan kunnen je afweercellen onvoldoende krachtig werken. Het resultaat is dat de bacteriën dan vrij spel hebben en jij weer met een blaasontsteking zit.

 

Hoe los je het op?

Het tegengaan en oplossen van het probleem van een blaasontsteking ligt dus niet bij het doden van de bacteriën. Antibiotica zal de bacteriën doden, maar ook alle goede bacterieculturen en daarmee extra vervuiling en zwakte achterlaten.  De echte oplossing ligt dus meer bij de onderliggende situatie; Ervoor zorgen dat je slijmvlies schoon en warm is zodat jouw afweer kan herstellen en z’n werk kan doen. Ervaring verteld dat dit zeer snel en effectief werkt, mits serieus en regelmatig toegepast.

 

Wat is het recept tegen chronische blaasontsteking?

  1. zorg dat je het altijd warm hebt. Met name warme voeten zijn belangrijk zodat de koude niet op kan trekken.
  2. drink 3 maal daags een kopje gemberthee voor de verwarming van je darmen, nieren en de blaas. Van verse gember snijd je een paar plakjes af. Voeg kokend water toe en klaar. Misschien wil je er wat honing erbij.
  3. Leg 2 maal daags een warme kruik op de onderbuik gedurende 20-30 minuten.
  4. Neem 3x daag (3 gr voor vrouwen, 4 gr voor mannen) Taiwan Chlorella, een zeer sterke oxidator en opruimer van vuil in de darmen en slijmvliezen. Daarnaast bouwt en ondersteund het ook het afweersysteem.
  5. Drink naar behoefte, maar zorg wel dat altijd drinken klaar staat, zodat je toch wat meer drinkt dan anders. Optioneel is cranberry thee of sap voor de antioxidanten die het bevat.

Veel drinken is niet altijd goed omdat je met veel drinken (warme en koude dranken) je systeem teveel spoelt en daarmee veel warmte en kracht verliest.

 Meer recepten kun je nalezen op de site van Taiwan Chlorella Europe: www.taiwanchlorella.nl

Wil je een persoonlijk advies voor jouw situatie? Dat kan! Mail ons op info@taiwanchlorella.nl.

 

Onze pure Chlorella voor jouw gezondheid; Taiwan Chlorella Europe.

www.taiwanchlorella.nl

Wie komme ich aus dem Loch der chronischen Müdigkeit/Burnout heraus?

Mit Taiwan Chlorella unternehmen Sie die 7 Schritte, um aus dem Tal der chronischen Müdigkeit und des Burnouts herauszukommen

Wie werde ich meine Arbeitsmüdigkeit los?

Fühlst du dich nach der Arbeit oft müde? Wie dues das los werst und vorbeugen kannst, erfahrst du hier. Was in deiner Situation zu tun ist, kannst du hier nachlesen.

Wie helft Taiwan Chlorella mir von meinen plötzliche Energie-Dip ab

Jeder hat manchmal einen Energiemangel. Wie wird man ihn los und wie kann man ihm vorbeugen? Was in deiner Situation zu tun ist, kannst du hier nachlesen.

Gezichtsmasker van Chlorella.

Chlorella maakt je schoner van binnen , maar ook op je huid kun je het toepassen. Een hele goede toepassing is het gezichtsmasker

Hoe verlaag je je suikerbehoefte?

Een behoefte aan zoet geeft aan dat je energieopname niet in balans is, maar op de wip zit. Hoe zorg je voor een stabiele suikerbalans. Hier geen loos pilletje, maar een stabiel stappenplan.

Laat je zorgen (niet) voor morgen.

Zorgen zitten niet alleen in je hoofd. Maar ook in je lijf. Zorg voor een ontspannen buik en een lekker gevoel en je zorgen zullen verminderen. Ontspannings oefeningen. beweging, ritme en zuivering zijn hierbij de hofdzaak

De schone slaper

Je slaap zorgt voor herstel, energie opslag en schoonmaak van je lijf. Een gezonde slaap begint met schone darmen. Taiwan Chlorella zuivert je darmen en lever op de meest krachtige en natuurlijke manier.

Van chronische obstipatie naar natuurlijke stoelgang.

Er zijn veel natuurlijke middelen tegen chronische obstiaptie. Hier lees je welke goed werken en hoe je ze toepast.

Waarom zijn hele koolhydraten essentieel voor je gezondheid?

Koolhydraten van volkorenproducten zijn essentieel voor de vorming van ATP, De opbouw van je energie is de opbouw van ATP. Vetten geven alleen energie tijdens lage belasting . Eiwitten zijn eigenlijk alleen bouwstenen, maar kunnen ondersteunend werken in de energievoorziening. Ze moeten alleen in uiterste noodzaak gebruikt worden voor dit doel.

Hoeveel calorieën moet ik eten per dag?

Hoeveel calorieën je nodig hebt is heel wat gecompliceerder dan alleen optellen en aftrekken. Niet alleen hoe groot, hoe oud je bent, maar ook het soort voeding waardoor de calorieën krijgt, is van groot belang. Hier lees je alles wat je erover moet weten.

Is glutenvrij eten beter?

Gluten worden vaak als slecht omschreven. Echter ze zijn een essentieel onderdeel van je voeding. Vervuiling van je darmen zorgen ervoor dat je ze slechter verdraagt. Wat moet je doen en hoe?

Wanneer heb je een te lage zuurstofsaturatie in het bloed

Wanneer heb je een te lage zuurstofsaturatie in je bloed, Wat zijn de achtergronden, de werking en wat kun je ertegen doen.

Hoe detoxen we onze longen

In deze tijd worden onze longen vaak zwaar belast. Hier leer het hoe en waarom. En belangrijker nog hoe je jouw longen gezond kunt houden

Chronische buikpijn bij vrouwen

De natuurlijk manier om je chronische buikpijn zelf aan te pakken met warmte en Taiwan chlorella

Wat is er nog belangrijker dan chlorella?

Een goede chlorella, zoals Taiwan Chlorella geeft je extra vitaminen, mineralen, eiwitten en DNA en RNA ondersteuning.Verder zuivert het je lichaam van alle denkbare milieuvervuiling op een manier dat geen ander natuurlijk product kan,
Maar er is iets dat toch nog belangrijker is dan het nemen van Chlorella, namelijk gezond eten.

Geschäftlich

IBAN:NL46TRIO0391046659
Handelskammernummer: 17244362
MWS: NL001889446B32

Pin It on Pinterest