Afvallen? Chlorella voorkomt het jojo-effect.

Op zoek naar balans met chlorella

Afvallen is moeilijk, vooral naarmate we ouder worden. Heel beroemd zijn de jojo effecten van verschillende diëten. In plaats van weer een nieuwe impulsactie zullen we het dus in een andere richting moeten zoeken. Namelijk de richting waarbij we terugkeren naar een gezonde balans. De balans waarbij we het evenwicht tussen energieverbruik en energieopname herstellen. Ook de balans waarbij we de ons lichaam weer van schone energie voorzien.

 

Chlorella helpt bij afvallen blijkt uit een wetenschappelijke studie

Nu blijkt dat op dit vlak chlorella een wondermiddel is. In een studie gepubliceerd in het ‘Journal of medicinale Food’, stellen onderzoekers vast dat, ‘chlorella inname leidt tot merkbare vermindering van het percentage lichaamsvet, het totale cholesterolgehalte in het bloed en de stabilisering van glucoseniveaus’. Anders gezegd profiteer je dus met chlorella  op een totaal lichamelijk vlak. Het is dus niet zo maar een pilletje voor extra vitamientjes. Chlorella doet een heleboel;

 1. Het helpt bij de regulatie van de hormoonhuishouding. Heel belangrijk voor onze vertering
 2. Het helpt direct bij de vertering en opname van stoffen.
 3. Het verbetert de circulatie van het bloed.
 4. Het verhoogt het onze energieniveaus.
 5. Het helpt bij de verbranding van energie uit vet
 6. Het verwijdert opgeslagen gifstoffen.

 

Waarom Helpt chlorella zo goed bij het afvallen?

Over de grote lijn zien we dus twee grote redenen waarom chlorella zo goed helpt bij afvallen.

 

 1. Chlorella zorgt voor een gezonde vertering

De eerste grote reden waarom chlorella zo goed helpt bij afvallen is dat het ons helpt bij het regelen van ons hele lichaam; het helpt je terugkeren naar een normale energieomzetting afgestemd op je energieverbruik. Zo krijg je weer een normale voedingsbehoefte en een normale opname die je glucose-en vetbehoefte balanceert.

 1. Opruimen van gifstoffen

De tweede reden is dat chlorella zo goed helpt bij afvallen is dat het onze gifstoffen opruimt. Dit betekent allereerst al een betere en meer gezonde opname door de darmen. Het betekent ook dat de gifstoffen die extra vrijkomen bij afvallen weggewerkt worden. Gifstoffen trekken water aan als buffer en ze bedekken de darmplooien. Dit is een reden waarom het mensen niet lukt om een gewicht dat bereikt wordt met afvallen niet kan worden vastgehouden. Daar hebben we dat bekende jojo effect weer.

 

Dosierung

Neem 16 tabletjes per dag naast een gezond dieet. Dit is een normale onderhoudsdosis. Wanneer je net begint met Taiwan Chlorella; bouw je deze dosis rustig op. Lees op onze site waarom en hoe.

 

Een gezond dieet

We doen niet aan dieetbegeleiding, maar we willen je toch een voorbeeld geven hoe een gezond dieet eruit kan zien:

 • ontbijt: Een congee van zilvervliesrijst met zure appel, honing en een beetje echte boter als ontbijt
 • lunch: 1 of 2 volkoren boterhammen met rauwe ham, kaas of echte jam samen met 1 stuks hollands fruit
 • Avond maaltijd: Normale warme maaltijd of eenpansmaaltijd met bv zilvervlies rijst, volkoren spaghetti. Neem alleen groenten, granen, vis of vlees. Geen voorverpakte spullen uit de supermarkt. Let op de hoeveelheid. Neem zoveel totdat je voelt dat je gezond gegeten hebt. Neem geen toetje en geen snacks in de avond.

Natuurlijk zijn er duizenden manier van diëten, Onze ervaring is dat gezond eten het allerbelangrijkste is om af te vallen. En Belangrijker nog; om dit stabiel te houden. Geen incidenteel dieet zorgt voor een permanent resultaat. Logisch toch???

Hoe graag we dat ook zouden willen, Er is geen enkele impuls, in de zin van een pil, thee of crash-dieet dat je ritme van opname en verbruik van energie en bouwstoffen stabiel en gezond kan veranderen. Tip: Lees het boek van Henk Helsper ‘Gewoon gezond eten’ om meer te weten te komen hierover.

 

Gezonde voeding; het belangrijkste van alles.

Een gezonde voeding in een gezond ritme is dus nog belangrijker is dan de inname van chlorella. Echter voor iedereen die een vervuiling in zich draagt (en wie is daar vandaag de dag vrij van) en voor iedereen die de cirkel van afvallen/aankomen wil doorbreken is chlorella de perfecte vriend die je op heel veel fronten de goede richting helpt gaan.

Pin It on Pinterest