Schoonheid van binnen = schoonheid van buiten.

Echte schoonheid komt van binnen. Met dat ‘van binnen’ bedoelen we meestal een frisse vrolijke geest met een mooie uitstraling. Maar echte schoonheid begint ook van binnen wanneer we het hebben over de zuiverheid van je organen, je bloed en je andere weefsels. Wanneer je lichaam van binnen vervuiling kent, zie je dit altijd aan de buitenkant; aan de huid. Daar komt nog eens bij dat net als de iris van het oog, je handpalm en je voetzool, ook de huid van je gezicht je hele innerlijke gesteldheid laat zien. Voor een therapeut die dit goed kan aflezen geeft dit waardevolle informatie voor een behandeling. Voor jezelf betekent dit dat wanneer je alleen de huid van je gezicht behandeld met een smeerseltje of gezichtsmasker, dat je een groot gedeelte mist. Dat is het zelfde als wanneer je een waterleiding lek hebt in je plafond en je de natte plek maar blijft overschilderen zonder het lek te repareren. Het ziet er even beter uit, maar dan laat de interne ellende zich weer gauw zien.

 

Kijk ook even op de website

Zowel intern als extern zijn dus belangrijk. Voor deze tekst concentreren we ons nu op de huid van het gezicht. Voor de interne opruiming en verschoning van je darmen, lever, nieren en bloed. verwijs ik graag naar de teksten over de werking van Chlorella op onze website.

 

Eeuwenoude kennis en ervaring

De schoonheidsbehandeling van het gezicht is al voor duizenden jaren bekend. De millennia oude teksten van het Chinese hof van de keizer of de van de oude Egyptenaren beschrijven op allerlei manieren en met allerlei middelen de behandeling van het gezicht met als doel er jonger en frisser uitzien.

Deze oude beschavingen begrepen ook dat het bereiken van uiterlijke schoonheid vraagt om het voeden en schoonmaken van de interne mens, samen met het verzorgen van de huid. Algen waren voor beide doeleinden een veel gebruikt middel. Algen bezitten namelijk zowel sterke schoonmakende, stimulerende als voedende eigenschappen. Het chlorofyl van de algen ruimt de interne afvalstoffen op en algen zitten vol met stimulering -en voedingsmiddelen die we nu kennen onder vitamines en mineralen.

 

De ultieme alg

Het meest sterk werkende alg voor opruiming en revitalisering is Chlorella. Al duizenden jaren wordt het al gebruikt, maar vandaag de dag weten we ook welke micronutriënten deze wonder-alg allemaal bevat. Naast alle vitamines bevat het ook omega 3 vetzuren, beta caroteen, luteïne en de chlorella growth factor (CGF). Ik zal in korte bewoording aan geven wat bepaalde onderdelen van Chlorella allemaal doen voor de huid:

 • Vitamine A is het beste anti-aging vitamine.
 • Het vitamine-B complex (verzameling van alle B vitamines) versterkt met name je huidcellen.
 • Vitamine C is de belangrijkste antioxidant voor de huid.
 • Vitamine E verbetert de circulatie en zuurstofopname van de huidcellen. Heel belangrijk als je jong wilt blijven.
 • Magnesium stimuleert de doorbloeding, maar het ontgift tegelijk.
 • Calcium helpt bij het opbouwen van het collageen van de huid.
 • Zink helpt bij je herstel en helpt bij opruiming van bijvoorbeeld mee-eters.
 • IJzer helpt bij de af en aanvoer van zuurstof naar de huid.
 • Koper helpt het pigment en beschermt de huid daarmee.
 • Aminozuren zijn de bouwstenen van de huid en zonder deze geen herstel, elasticiteit en transport.
 • Omega 3 houdt de huid glad en gezond in opening, aan -en afvoer.
 • Bètacaroteen is heel belangrijk tegen veroudering, dankzij de hoge niveaus van antioxidanten.
 • Luteïne verhoogt zowel de hydratatie als de elasticiteit van de huid.
 • Chlorofyl zorgt voor opruiming doordat het afvalstoffen aantrekt en meeneemt.

Allemaal zitten ze in Chlorella en nog veel meer. Ik verwijs voor meer achtergrond graag naar de teksten van het Huidinstituut.

 

Het geheel is meer dan de som van de onderdelen.

Je kunt natuurlijk kijken naar de afzonderlijke onderdelen en je verbazen over al die gezonde werkingen, maar het geheel is veel, veel meer dan de aparte onderdelen. In Chlorella werken alle onderdelen samen aan het CGF, de Chlorella Growth Factor. Deze factor is niet één stofje maar de uitwerking van al die stoffen en die uitwerking is een onvoorstelbaar hoog herstel en regeneratie vermogen. Ongeëvenaard in de planten -of dierwereld is dit vermogen van Chlorella om je ‘nieuw’ te maken.

 

De uitwerkingen in de praktijk

In de praktijk betekent een applicatie van Chlorella op je huid:

Ontgifting; een schone huid

Hydratering; geen droge plekken

Celregeneratie; Het tegengaan van veroudering

Revitalisering: Vermindering fijne lijntjes en rimpels

Betere doorbloeding; een meer egaal en uitstralende look

 

Kers op de taart:

Ontzettend veel natuurlijke middelen worden gebruikt voor gezichtsmaskers en allemaal doen ze wat. Maar niet allemaal zijn ze goed voor ieder type huid. Chlorella is neutraal qua uitwerking, ten aanzien van hydrateringen, chemische balans en doorbloeding. Dat wil zeggen dat niet alleen Chlorella alle uitwerkingen in zich heeft en een extra hoog herstelvermogen met zich meebrengt, maar ook nog eens, dat het voor iedereen toepasbaar is in iedere situatie.

 

Zelf je gezichtsmasker maken met Chlorella

We verkopen geen gezichtsmakkers aangezien het heel eenvoudig is deze zelf te maken.

 • Neem drie eetlepels chlorella poeder. Als je tabletten hebt gekocht, verpoeder je deze in een vijzel. Voor Taiwan Chlorella kan dit geen kwaad en is dit hetzelfde als wanneer je van begin af aan poeder hebt. Er zijn namelijk geen toevoegingen of vulmiddelen gedaan bij de tabletten. Wat betekent dat er geen chemische reacties kunnen ontstaan bij het verpulveren.
 • Doe deze in een kommetje en voeg mondjesmaat water toe tot het een smeerbare pasta wordt.
 • Deze smeer je op de huid en laat je 20 minuten z’n werk doen.
 • Deze twintig minuten zijn erg belangrijk om het optimale resultaat te bereiken. Dit is namelijk de omlooptijd van je bloed en energie.
 • Herhalen kun je naar behoefte.

 

Nog even dit.

Vele onder jullie die al wat ervaring hebben met gezichtsmaskers zullen dit Chlorella gezichtsmasker graag verrijken met wat citroensap, etherische olie of wat andere kruiden. Dat kan natuurlijk allemaal. Maar onthoud dit; dat je gezicht in het algemeen altijd eerst belang heeft bij balans. En deze balans ten aanzien van voeding , doorbloeding en zuivering vooral geschiedt door een totaal natuurlijk gebalanceerd product. En dat is Taiwan Chlorella.

 

Veel succes. We horen graag je relaas en ervaringen.Geef ook eens een review op google

Mocht je vragen hebben staan we ook altijd voor je klaar.

Mail naar info@taiwanchlorella.nl

Pin It on Pinterest