Chlorella Tabletten

Chlorella tabletten

Wat is het verschil tussen poeder en tabletten?

Er is geen verschil in de werking van Chlorella bij tabletten of poeder. Het verschil is alleen dat de verteringsweg van tabletten wat natuurlijker is ten opzichte van poeder dat wordt ingenomen met water. Poeder zal dan namelijk de maag nauwelijks aandoen voor de vertering. Chlorella  heeft nogal wat eiwitten in zich die energie vragen van de maag voor vertering. Het is daarom dat poeder beter kan zijn voor mensen met een overbelaste maag. In alle andere gevallen zijn tabletten te prefereren, omdat de eiwitvertering dan al begint in de maag.

Hoe bepaal ik mijn onderhoudsdosis?

De onderhoudsdosis van 16 tabletten voor een man zoals het op de website vermeldt geldt voor de gemiddelde man van 185 cm en 80 kilo zwaar. De onderhoudsdosis van 12 tabletten voor een vrouw zoals het op de website vermeldt geldt de gemiddelde vrouw van 170 cm lang en 60 kilo zwaar.

Ben je lichter of zwaarder dan gaat de dosis procentueel omlaag respectievelijk omhoog.

Heeft u vragen over onze Chlorella?

We helpen je graag met zoeken via de chat, bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur of via info@taiwanchlorella.nl vergreet niet te kijken op onze veelgestelde vragen pagina

Pin It on Pinterest