In 6 stappen veilig en adequaat je darmen zuiveren. - Pure Chlorella voor jouw gezondheid

Hoe kun je veilig en adequaat je darmen zuiveren?

Colon cleansing, detox, ontslakken, je leest er veel over en er wordt veel onzin vertelt. Wat is nu waar en belangrijker nog; wat heeft waarde voor jou? Ik geef je in het kort de highlights en daarna de 6 stappen die je moet doen om je darmen echt te zuiveren.

Ondanks berichten van individuele medici is aangetoond dat darmreiniging echt een noodzakelijkheid is. Dit omdat blijkt dat darmen, nieren en lever bepaalde gifsoorten niet of onvoldoende kunnen opruimen.

Schimmels groeien graag op de vervuiling van de darmen. Er is niet alleen een primaire vervuiling om je druk over te maken. Wat erger is, is de schimmel en de bacterie groei die gepaard gaat met vervuiling. Deze is vaak zeer hardnekkig en kan bijna niet verwijderd worden. Deze tweede laag tast je zuivere opname aan en je afweer.

Alle colon cleansing methodes en alle detoxkuren brengen zonder uitzondering risico’s met zich mee. Hoe onschuldig ze ook mogen lijken. Onderzoeken naar al deze methodes hebben dat aangetoond. Gaat het goed, dan gaat het goed. Gaat het mis, dan heb je een groot probleem. Je kunt eens op internet kijken wat voor risico’s bij welke methodes horen.

Jij bent je buurvrouw niet. Heeft je buurvrouw iets bedacht en ondervonden, dan geldt dat nog niet voor jou. Zeker wanneer het om je gezondheid gaat moet je zelf blijven nadenken.

Dit is wat je moet doen!

  1. Zorg voor voldoende frisse lucht en doe iedere dag 10 minuten de volgende ademhalingsoefening in de frisse lucht; Adem in met een buikademhaling gedurende 10 seconden. Houdt deze adem 10 seconden vast. Adem dan rustig uit. Herhaal! Je kunt deze oefening staand zitten, maar ook lopend doen.
  2. Zorg voor minimaal 30 minuten per dag echte lichaamsbeweging zoals fietsen, lopen en sporten. In huis of op kantoor bezig zijn telt hierbij niet mee want dit is een gebruik van je lichaam en geen onderhoud en opbouw.
  3. Neem een gezonde en zuivere Chlorella, zoals Taiwan Chlorella. Chlorella wordt via een natuurlijke weg opgenomen en verwerkt. De krachtige werking gaat daarmee dan ook niet gepaard met risico’s. Het is als het ware een supergroene groente met veel extra eigenschappen. De zuivering van lever en darmen is 1 van de sleutelwerkingen van Chlorella.
  4. Neem geen witte suikers, witte meelproducten, wit zout en voorverpakte voeding tijdens je zuiveringsperiode. Het is natuurlijk het beste om ze nooit meer te nemen.
  5. Neem de tijd om je ritme te regelen en te luisteren naar wat jij nodig hebt. Gebruik je je energie voor je overmatig denken dan gebruik je hem niet om op dat moment te zuiveren.
  6. Ga op tijd eten en slapen. Het ritme van de organen is heel belangrijk. Organen werken om na elkaar aan je zuivering en alles moet op tijd aan de beurt komen wanneer er gezuiverd wordt. Dat is overigens ook 1 van de dingen waar geen kuur aan kan voldoen.

Als je je gezond verstand gebruikt dan snap je ook wel dat het zuiveren van je darmen niet zomaar met wat sapjes of een pilletje in een korte periode opgelost is. Ritme staat hierbij centraal en daarbij jouw kracht in dit ritme. Pak je het volledig aan voor langere tijd, dan pas heb je succes.

Veel succes

Het Taiwan Chlorella Team

Pin It on Pinterest

%d bloggers liken dit: