Hoe word ik weerbaar tegen ieder coronavirus? - Pure Chlorella voor jouw gezondheid

Coronavirus: Hoe word je weerbaar tegen ieder coronavirus?

Hoe vermijd ik een besmetting met covid-19, is een belangrijke vraag nu. Maar zeker even en misschien belangrijker is de vraag hoe maak ik mijn lijf weerbaar tegen het virus als ik er toch in contact mee kom. Het coronavirus is niet één virus het zijn er duizenden. Ze worden verdeelt in groepen en zeven groepen hiervan kunnen de mens besmetten.

De normale verkoudheid en de griep worden ook veroorzaakt door een coronavirus. Covid-19 is dus niet het enige coronavirus, wel een zeer besmettelijke. De besmetting van een coronavirus gaat altijd via druppeltjes lichaamsvocht. Niet via het bloed zoals HIV en Malaria en niet via de droge lucht.

Dat wetende is voorkomen altijd beter dan genezen, maar het buitenhouden van het Covid-19 virus is niet altijd mogelijk. Alles op tijd schoonhouden, vervangen en vermijden is een onmogelijke taak als er ook zieke mensen verzorgd moeten worden en als er mensen rondlopen die drager zijn van het virus, maar gezond lijken te zijn.

Gelukkig is er de evoluerende natuur. De ‘menselijke’ coronavirussen zijn al net zo oud als onze weerstand hiertegen. Onze weerstand, als onze interne legers gezien, kent deze vijand maar al te goed. En als het wapentuig veranderd (mutatie van een coronavirus), dan passen onze legers hun tactiek hiertegen aan. Ook nu weer zien onze legers een nieuw wapentuig, alleen veel geavanceerder dan normaal bij een bekende vijand. Wanneer kunnen ze dat gevecht op tijd winnen?

Jij als bevelhebber van je legers kunt dat gevecht winnen als je aan vier voorwaarden voldoet:

 1. Zorgen dat je voldoende soldaten in je legers hebt.
 2. Ervoor zorgen dat ze in goede conditie zijn; het niet koud hebben, voldoende voeding krijgen en uitgerust zijn.
 3. Zorgen dat je ze regelmatig traint, alert houdt, zodat je ze op tijd kunt mobiliseren.
 4. Ervoor zorgen dat ze alle ingangen bewaken en overal kunnen komen.

Nu is dit geen kinderverhaaltje, maar een waar getrouwe weergave van de menselijke weerstand. Wat voor de legers van een land geldt, geldt ook voor de legers van je weerstand wat uit een zeer complex geheel van witte bloedcellen en stoffen bestaat.

Hoe je zorgt voor een weerstand die kan winnen van iedere corona aanval?

Hoe zorg je voor een weerstand die kan winnen van iedere corona aanval en niet alleen van de griep of van het covid-19?  Dit zullen we in deze delen punt voor punt uitleggen. Natuurlijk krijg je meteen alle punten op een rijtje zodat je al met je gezonde verstand vooruit kunt. De uitleg komt dan in delen omdat het geen geplande actie van ons is, maar een spontane reactie op alle vragen van onze klanten. We doen ons best zo snel mogelijk alle informatie voor je op schrift te zetten. 

Je kunt al veel hiervan vinden in de bestaande blogs. Andere antwoorden vind je ook in het boek: ‘Gewoon gezond eten’ 

Voor nu alvast alle punten op een rijtje, zodat je bij jezelf alvast na kunt gaan of je goed bezig bent.

 1. Zorg voor een gezond ritme zoals dag/nacht en inspanning/ontspanning
 2. Zorg dat je het altijd aangenaam warm hebt; dag en nacht, dat je niet afkoelt met zweten en geef extra warmte aan je lijf met een kruik.
 3. Eet geen spijsvertering afkoelende voedingsmiddelen als yoghurt, rauwkost, tropische vruchten en tropische vruchtendranken
 4. Doe iedere dag aan lichamelijke oefening die je moe maakt maar niet uitput
 5. Doe ademhalingsoefeningen waarbij de totale longcapaciteit ingezet wordt 
 6. Zorg voor voldoende zonlicht en frisse lucht 
 7. Drink voldoende
 8. Zorg voor een gezonde darmflora met Taiwan Chlorella
 9. Gorgel met Daun sirih(betelblad), citrus seed olie of een ander natuurlijk antibioticum
 10. Douche jezelf koud af
 11. Drink niet teveel alcohol en beter een glas rode wijn en spirits in plaats van bier

En dan verder de voor de hand liggende zaken wanneer het gaat om een coronavirus besmetting. Stop met roken, gebruik geen airconditioning, ga niet op de tocht zitten, blijf uit de buurt van besmette mensen. We wensen iedereen veel gezondheid en succes

 

Pin It on Pinterest

%d bloggers liken dit: